5 йога пози за бъдещи майки

Подходящи през цялата бременност!
5 йога пози за бъдещи майки

Практикуването йога по време на бременността ще ви осигури по-лесно износване на плода и в същото време ще ви подготви за предстоящото раждане.

Бъдещите майки, които практикуват йога често споделят, че благодарение на упражненията са съумели да запазят и психическият баланс, който е от изключително значение за спокойствието по време на всички 9 месеца, които на моменти могат да се превърнат в истинско предизвикателство.

Изпълнявайте бавно и без усилие предложените от Adriene 5 йога пози. Изключително важно е да съблюдавате за правилното дишане. В случай, че се изморите - не се притеснявайте да направите почивка. Имайте предвид, че ако сте начинаещи в йогата може и да ви е трудно да се справите и с 5-те упражнения още от първия път.

От изключително значение е психическата ви нагласа. Позитивизмът ще ви е от полза през цялата бременност, така че използвайте йогата като метод за разтоварване от забързаното ежедневие. Стремете се да общувате и по този начин със своето бъдеще дете - това ще ви е от огромна полза през първите години след раждането.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април