3 разновидности на йога, подходящи за есента

Ето кои
3 разновидности на йога, подходящи за есента

Открили сте вашата практика по йога? Това е чудесно! Пожелавам ви тя да ви носи много положителни емоции и да ви развива както физически, така и духовно. Разбира се, нищо не ви пречи от време на време да опитвате нови разновидности на системата. Те ще ви помогнат да вкарате разнообразие в заниманията си и ще допринесат за цялостното ви развитие върху фитнес шалтето.

Особено подходящи за практикуване през настоящия сезон, например, са ето тези три:

Ин йога: ще ви успокои, ще ви зареди с търпение и ще ви подготви за предстоящите активни работни месеци. Както знаете, програмата залага на монотонни сесии, в които фокусът пада най-вече върху релаксацията.

Кундалини йога: в тази разновидност се залага на медитация, дихателни техники и изпълняването на мантри. Резултатът: пълно отпускане и разтоварване от напрежението – това, от което ще имате сериозна нужда до края на годината.

Айенгар йога: елиминира умората и успокоява. Подпомага концентрацията и, едновременно с това, намалява риска от депресивни състояния, много характерни за есента. 

Е, пробвайте и вижте как ще ви се отразят тези програми. Иначе, можем да си говорим много за йога – тук или във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април