Спрете болките в коленете и ставите

С тази ефективна натурална рецепта
Спрете болките в коленете и ставите

Болките в коленете и ставите могат да бъдат изключително досадни, неприятни и най-вече продължителни. Медицинските кремове и гелове, които се предлагат по аптеките за облекчаване на болката - след едно определено време спират да действат. След което сме принудени отново да живеем с болката.

Затова възнамерявам да споделя с вас тази ефективна натурална рецепта, която научих от мама, която имаше изключително досадни и неприятни болки в коленете и кръста, но след като се маза в продължение на 1 седмица с домашно приготвения лосион – забрави за болката и отново започна да се движи нормално без обичайната болка.

Необходими продукти:

100 милилитра натурален ябълков оцет (био или домашно приготвен)
1 яйце (най-добре домашно или от така наречените свободни кокошки)
100 милилитра терпентиново масло

1552334Thinkstock/Guliver

Измийте яйцето и го поставете в буркан от 250 милилитра. Залейте го с предварително измерения от вас оцет. Затворете буркана плътно с винтовата капачка и го поставете в хартиен плик, на който сте написали датата на поставяне на яйцето.

След около 15 дена извадете буркана и го разклатете, ако яйцето се удря в стените на буркана кухо, значи черупката на яйцето се е разградила напълно, ако ли не оставете за още от 1 до 3 дена да остане затворено в оцета. След което отново направете проверка с разклащане на буркана. Отворете го и разкъсайте ципата на яйцето и я изхвърлете, след което изключително внимателно разбийте яйцето с оцета, така че да се получи бяла хомогенна смес като прясно мляко. Към така получената смес добавете 100-те милилитра терпентиново масло и отново разбъркайте добре. Сложете сместа в тъмно стъклено шише с капкомер.

Нанасяйте сутрин и вечер на местото на болката. Разнасяйте течността с кръгови движения. Първоначално в посока на часовниковата стрелка 33 пъти, след което обратно на часовниковата стрелка отново 33 пъти. След една седмица болките ще намалеят, а дори могат и да изчезнат. Нанасяйте до момента, в който не почувствате значително подобрение.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април