Освободете се от шиповете

С тази напълно натурална рецепта!
Освободете се от шиповете

Лечението на шипове с конвенционални методи рядко дава добри резултати. Истината е, че трябва изключително постоянство, за да не допускаме образуването на костно-ставните израстъци, които често се появяват още в млада и средна възраст.

Причината за възникването им са обездвижване, неправилна обмяна на веществата и особено често след травми. Проблемите и болките, които предизвикват при притискане на нервите в областта на гръбначния стълб или на кръвоносните съдове са причина за появата на главоболие, световъртеж, болки във врата, раменете, кръста, изтръпвания на крайниците и много други.

Използват се най-различни съвременни апарати за облекчаване на състоянието, но често обездвижването е повече от неизбежно.

Предлагам ви една народна рецепта за лечение на досадните шипове, която научих от д-р Снежанка Антонова, а тя узнала от баба, която успяла да се освободи от шиповете с постоянство в продължение на 21 дни. През годините тази рецепта са я използвали мнозина, на които е помогнала и твърдят, че е изключително ефективна.

Ето я и нея:

1567171Thinkstock/Guliver
1 брой хавлиена кърпа малък размер
1 чаена лъжичка сода за хляб
натурално прясно мляко сварено
1 супена лъжица мас без сол, кокосова масло или друго натурално масло

Сварявате натуралното краве прясно мляко, в което потапяте хавлиената кърпа. Изцеждате внимателно, след което сгъвате мократа кърпа така сякаш приготвяте компрес за болно гърло. Поръсвате парчето плат зигзагообразно със содата бикарбонат, не прекалявайте с нея! На тялото където ще положите компреса трябва хубаво преди това да намажете с крем, кокосово масло, свинска мас или друго натурално масло. След което поставяте парчето плат с мляко и сода и правите загряваш компрес. Върху парчето плат поставяте найлон, вестник и най-накрая опаковате с шал. Лягате да спите. На сутринта измивате мястото и хидратирате. Тази процедура се прави всеки ден в продължение на 21 дена. Резултатите са повече от невероятни!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май