Шумните разводи...

...в Холивуд
Шумните разводи...

Те се женят шумно, канят по 500 гости, правят страхотно парти, кълнат се във вечна обич и вярност и само няколко години (а нерядко и няколко месеца) по-късно вече са в процес на развод. Причината винаги е една и съща - "непреодолими различия в характерите”. Е, това разбира се са най-шумните холивудски разводи, познати още под мотото "богатите също плачат”. Насладете се или поскърбете, както ви е удобно:

Дженифър Анистън и Брад Пит 

Това още го помнят всички, които някога са чували за Брад Пит или за Дженифър Анистън, или за Анджелина Джоли. Знаете им историята, няма защо да ви отегчаваме.

Кейти Холмс и Том Круз

Том Круз се оказа един доста проблемен човек, особено ако се имат предвид сциентоложките му вярвания, на които актьорът явно е посветил целия си живот. Той направи опит да отдаде на същата вяра и животът на жена си Кейти Холмс, но тя намери начин да се измъкне от тези "окови”. Честито, Кейти!

Хайди Клум и Сийл

Красавицата и звярът! Така ги наричаха дълго време, поне докато бяха заедно. Хайди се запознава със Сийл, по време на бременността с първото си дете от предишна връзка (певецът по-късно осиновява тази дъщеря на Хайди). След това двамата имат още три деца и живеят в идилия до... миналата година. Тогава изненадващо този брак се разпада, а Хайди се обвързва с бодигарда си.

Кортни Кокс и Дейвид Аркет

От брака на Кортни и Дейвид се ражда една дъщеря – Коко, която днес е на девет години. За съжаление, нейните родители са преценили, че повече не могат да поддържат огъня жив и отскоро вече не са семейство.

Дженифър Лопез и Марк Антъни

Оказа се, че Лопез все пак не може да се обвърже сериозно за повече от няколко години и това доведе до краха на третия й брак. Все пак Дженифър не е с празни ръце след раздялата – има си цели две деца от Марк. След развода тя побърза да обяви връзката си с един от танцьорите, които я придружават – Каспър Смарт.

Деми Мур и Аштън Кътчър

Незнайно защо, но Деми Мур беше изненадана, че 16 години по-младият й съпруг си имал гадже на неговата възраст. Самата тя прие раздялата почти като на живот и смърт, а той пък е с една от най-красивите жени в Холивуд – Мила Кунис.

Ние както винаги сме точно тук!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май