Хубавиците от сериалите

Най-красивите актриси, които ни радват от малкия екран
Хубавиците от сериалите

Добре, че са колегите от съседния сайт Sportuvai.bg да спретнат следващата класация. Защото, ако трябваше да я направим ние, днес може би нямаше да си говорим за "хубавици", а за... зомбита :)

Та, накратко: предстои ви да се порадвате на няколко от най-изкусителните жени от малкия екран. Благодарение на касовите сериали, в които участват, мацките са популярни, успешни и имат немалко фенове. 

Не се самозалъгвайте обаче - за да изглеждат по този начин, въпросните актриси спортуват яко. За да разберете кои са любимите им активности, просто трябва да преминете в следващите редове. 

Започваме с:  

Емилия Кларк 

988862Getty Images/Thinkstock

Повелителката на дракони от известния сериал "Игра на тронове" е и повелителка на много мъжки сърца. 26-годишната актриса споделя, че дължи сексапилния си външен вид на грижи и внимание. Кларк обича да посещава СПА центрове, а любими са ѝ английските солни бани. Във фитнеса набляга на тренировките с тежести.

Лена Хийди

988856Getty Images/Thinkstock

Представяме ви още един персонаж от сериала "Игра на тронове", но съгласете се, че няма как да подминем кралица с лека ръка. 39-годишната актриса (не, не сме сбъркали цифрата) съвместява успешно актьорската си кариера със спортното си хоби - бокс. Освен това, Лена поддържа царската си форма с вегетарианство и йога.

Роуз Лесли

988859Getty Images/Thinkstock

Пак ще си играем на тронове, а следващата актриса знае много добре как да си играе с мъжката половина от аудиторията. Освен фен на стрелбата с лък, 26-годишната Роуз е почитателка и на тичането.  По наше скромно мнение, то ѝ се отразява повече от добре.

... 

Спокойно! Още красавици може да откриете в материала на колегите. Доза любопитности пък от Sportuvai.bg намерете тук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април