Хранителният режим на Бекъмови: Ябълков оцет и смути

Хранителният режим на Бекъмови: Ябълков оцет и смути

Виктория и Дейвид Бекъм са една от най-известните светски двойки, чийто брак устоява на времето. Двамата се запознават още през 90-те, когато той е футболист на английския "Манчестър Юнайтед", а тя е на върха на славата с групата Spice Girls. Любовта им пламва още с първия поглед, двамата се женят през 1999 година и имат четири деца – три момчета и едно момиче, пише "Тялото".

След като Виктория се отказва от музиката и се захваща с дизайнерството, тя мести няколко пъти бизнеса си заради работата на Дейвид. Той играе в Испания, Франция, Италия и Америка, като с него винаги пътува цялото семейство. Тази година в Netflix бе пуснат документален филм за футболното семейство, в който става ясно, че г-жа Бекъм не била изцяло щастлива от постоянните местения, но все пак подкрепяла съпруга си винаги.

Сега, когато и двамата са се установили във Великобритания, където Виктория развива дизайнерския си бизнес, а Дейвид се радва на пенсионирания си начин на живот, те споделят все по-интимни моменти със своите милиони фенове в социалните мрежи. Последното, което разкриха, е здравословното си меню, което ги поддържа в перфектна форма през годините.

Преди няколко дни 49-годишната Виктория публикува няколко от хранителните навици на семейството, включително и рецепта за любимото зелено смути.

Първата снимка включваше бутилка на ябълков оцет. Дизайнерката сподели, че това е първото нещо, към което посяга всяка сутрин. "Няколко лъжици на празен стомах", разкрива г-жа Бекъм.

След това дизайнерката озвучава видео, на което Дейвид приготвя зеленото смути, което двойката пие всяка сутрин. Съставките включват спанак, броколи, краставица, целина, лимон, джинджифил и лайм. Също така добавят малко плодове, които са им подръка. В този случай са избрали ябълка и круша. 

Последната снимка, свързана със сутрешната рутина на спортната двойка, включва всичките съставки за зеленото смути, артистично подредени в чиния. Инициалите на Виктория. "VB", са изрязани от краставица и са поставени върху авокадо.

Малко по-късно Виктория включи снимки на съставките за плодово смути, което пие след тренировка. Накрая, тя публикува снимка на здравословен шот, който пие всеки ден, състоящ се от пресен джинджифил, черен пипер, лимон и куркума.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май