Харпър Бекъм – най-стилното бебе в Холивуд

Какво друго очаквате с тази майка
Харпър Бекъм – най-стилното бебе в Холивуд

Най-малкото от четирите деца на Виктория и Дейвид Бекъм наскоро навърши две годинки, така че може би не сме особено справедливи към нея, когато я наричаме бебе. Въпреки че отскоро е на този свят, малката Харпър е вече модна икона.

Разбира се, за стила си надали се грижи самата тя, по-скоро майка й – Виктория. Имайки предвид, че мама отдавна е призната за моден гуру в Холивуд, не се учудваме, че единствената й дъщеря е тръгнала по нейните стъпки. Вики винаги е признавала в интервюта, че мечтае да има дъщеря, но по стечение на съдбата първите й три деца са момчета. Сега госпожа Бекъм може спокойно да прилага всичките си идеи за детски дрехи върху малката си дъщеря.

По времето, когато малката беше още бебе, майка й предпочиташе да я облича в различни отенъци на сиво, кафяво и дори черно. Сега сме щастливи да видим, че детето е облечено в дрехи в типичните цветове за малки момиченца – розово, жълто и червено.

Послучай факта, че Харпър е вече "голямо момиче", сме събрали най-сладките й снимки, за да й се порадвате и вие. Тях можете да откриете в нашата галерия, а нас - във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април