Фитнес маниаците на Холивуд (II част)

Фитнес маниаците на Холивуд (II част)

Още по темата

Сигурно сте гледали много холивудски филми, в които актьорите са с невероятни, мускулести тела. Те не само в свободното си време блъскат във фитнеса, това е техния начин на живот. За повечето от тях това не е заради някой филм, а тяхно желание. Но заради тези мускулести тела те са много търсени и са едни от най-популярните актьори.

Джейсън Стейтъм. Той е един от нашумелите актьори в момента. Той е играл във филми като "Трансформърс", "Кранк", "Непобедимите" и др. Стейтъм във всяка една роля се превъплащава в здравеняк, който показва невероятни бойни умения и бие наред лошите.
1328346
Чък Норис. Всички са чували легендите за Чък Норис, които са забавни. Но дефакто той на младини е бил един от най-здравите актьори. Той участва главно в екшъни, където е важно главните актьори да са силни.
1328345Guliver/Getty Images
Жан Клод Ван Дам. Той е бивш кикбоксьор и е един от известните екшън герои в Холивуд. Той изгрява в края на 80-те и началото на 90-те години и продължава да е един от най-търсените актьори  в индустрията. Той е участвал във филмите "Кървав спорт", "Уличен боец" и др.
1328343Youtube
Марк Уолбърг. Този актьор се снима в най-различни роли - той е фитнес маниак в "Кръв и пот", където си партнира със Скалата, но и е обикновен продавач на автомобили в "Приятелю тед". Каквито и филми да снима, той изглежда по невероятен начин, а в свободното си време той е винаги във фитнеса.
1328344Форум Филм България
Вин Дизел. Звездата от "Бързи и яростни" и "Трите хикса" е един от най-здравите актьори в Холивуд. Той показва невероятната си форма, а боят му със Скалата във филма "Бързи и яростни удар в Рио" е един от най-великите моменти във филмите.

1328347

Прочетете още: Фитнес маниаците (I част).

ключови думи:
актьори фитнес Холивуд

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май