Тренировъчния план и диетата на Никол Шерцингер

Тренировъчния план и диетата на Никол Шерцингер

Най-важното

Никол Шерцингер е една от най-нашумелите певици в момента. Тя е известна от женската група Pussycat dolls и по настоящем е съдия в американското издание на популярното предаване X factor. Приятелката на световния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън е една от най-сексапилните певици в момента. Сега разкриваме и нейните тайни, с които тя поддържа тази перфектна фигура.

Тя много обича разнообразието в тренировките и. Никол Шерцингер не обича да повтаря една и съща тренировка. Тя много обича да танцува и 2 пъти седмично ходи на различни уроци по танци. Това и помага и на сцената, като тя на повечето си концерти танцува с балета. Освен това тя много обича и да бяга. Тя бяга поне 2 пъти в седмицата, като обича да намира нови трасета за бягане. Кръговите тренировки пък са любимите и когато тя прави сила. Шерцингер е една от малкото звезди, които нямат личен треньор. Поради тази причина тя редовно чете в интернет съвети от трениращи и си изготвя сама тренировките. Тука и помага и нейният годеник Люис Хамилтън, който може да кара формула, но също трябва да е в перфектна форма.

Ето един пример за кръгова тренировка на Никол Шерцингер. Всички упражнения се правят по 60 секунди, а почивката е 30 секунди. Клекове, напади, лицеви опори, клек-подскок, подскок-лицева опора, кофички и странични напади.

Тя не спазва стриктна диета. Шерцингер често е показвала своята слабост към шоколада и тестените изделия. Но това не и пречи да има перфектното тяло. Вижте кои са любимите и ястия.

Закуска - почти всяка нейна закуска включва варени яйца. Те може да са гарнирани със зеленчуци или с плодове.

Обяд - нейното любимо ястие е пушена сьомга с кафяв ориз. Тя често яде морска храна или пилешко със зеленчуци.

Вечеря. Тя не яде месо вечерта. Предпочита зеленчуковата супа или тестените изделия.

Леки хапвания. Преди и след тренировка тя хапва леко храни от сорта на ядки, плодове и зеленчуци.

Вижте още: Звезден пример: Никол Кидман.

Вижте още: Тренировките на Ким Кардашиян.

Вижте още: Звездна тренировка на Меган Фокс.

Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април