Тренировъчен план и диета на Чанинг Тейтъм

В секси форма!
Тренировъчен план и диета на Чанинг Тейтъм

Едва ли има някой, който да не харесва най-секси мъжа на планетата Чанинг Тейтъм?!

Според проучване проведено от списание Alpha Man - физическата форма, която изгради актьора за филма "Вълшебният Майк” Magic Mike XXL го нарежда на чело на класацията за най-красиво мъжко тяло. Но всичко това той постигна благодарение на екстремни тренировки и стриктна диета изградена от известния треньор Arin Babaian.

Благодарение на екипната работа на Арин и Чанинг бяха постигнати тези страхотни резултати, които първоначално видяхме във филмите White House Down, 22 Jump Street и Foxcatcher.

1603351AP

Съвсем наскоро Daily Mail съобщи, че за последната си роля Чанинг е искал напълно да се слее с характера на героя си, което е наложило и по-сериозната му физическа подготовка. В рамките само на 10 седмици Чанинг е успял да извае фигура за завиждане.

Тренировка

Рутинната тренировка на Чанинг започва с каране на колело по пътища и хълмове. Преход в рамките на 40 километра, след което катерене последвано с прибиране бърз душ и хранене. Следва кратка почивка и идва ред на плуване в рамките на 100 дължини, последвани от 25 коремни преси или 25 лицеви опори.

След по-продължителна почивка в следобедните часове идва ред на втора серия тренировка, която е с тежести за сила и издържливост. Чанинг работи за всяка мускулна група поотделно.

1603350AP

На следващия ден програмата се повтаря, но с различен тип натоварване. Чанинг също така редовно тича, за да може да поддържа ниски нива на мазнини в тялото. Изтощителните физически натоварвания няма да са нищо без добре структуриран хранителен режим.

Диета

Диетата на Чанинг е изключително строга, за да може да поддържа изчистена мускулна маса.

Закуската се състои от яйца, на обяд обикновено залага на пиле или пуйка приготвена на скара, докато вечерята основно е съставена от пиле на грил или пържола със зеленчуци.

1603353Claudette Barius

За междини закуски разчита на сурови ядки, но също така е любител на здравословните смутита приготвени от целина, зеле, кейл, салата, спанак или с някои видове плодове. Актьорът освен това не пропуска хранене, което задължително трябва да е на всеки 2 часа, за да си набавя необходимите хранителни вещества, а и да поддържа отличен метаболизъм.

С така структурираната програма на хранене Чанинг успява да изгаря излишните мазнини в тялото и в същото време да съхранява добре оформените си секси мускули.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април