Тренировъчен план и диета на Сандра Бълок

Как най-красивата жена на света изглежда толкова добре?
Тренировъчен план и диета на Сандра Бълок

Сандра Анет Бълок е отново сред водещите заглавия по света, тъй като съвсем наскоро бе обявена за най-красивата жена от People’s Magazine за 2015 година. Ако сте сред хората, които сте пленени от прекрасната визия на актрисата, то ще ви е интересно да научите нейните фитнес тайни и режимът ѝ на хранене благодарение, на който изглежда зашеметяващо.

Съвсем наскоро самата Сандра разкри как поддържа форма за нейните 50 години. В интервю за healthsecrets тя споделя, че тайната ѝ се състои от подмладяваща фитнес програма, ниско въглехидратна диета, йога, пилатес, кикбокс и вдигане на тежести. Ниското съдържание на въглехидрати ѝ помага да намалява контролира теглото си.

Но нека се съсредоточим върху детайлите!

Перфектната диета

Първата тайна, благодарение на която Сандра изглежда толкова невероятно е способността ѝ да се придържа към ниско въглехидратна диета през по-голяма част от времето. Актрисата набляга на зеленчуците, като от време на време си позволява и скорбялни. Напълно е изключила от менюто си сладкото, захарта и останалите бързи въглехидрати. Изключително стриктно спазва режима си на хранене, дори често планира менюто си с дни напред.

Тя е сред почитателките на здравословните зеленчукови смутита, които често са част от ежедневното ѝ сутрешно меню.

1579319GettyImages/ Guliver


Любимите ѝ тренировки

Актрисата не пропуска ден, в който да не отделя достатъчно внимание на тялото си. Залага на упражнения за гъвкавост, сила, издържливост и изграждане на красиви мускули. обича да планира тренировъчната си програма до най-малките подробности.

В същото време тя самата споделя, че упражненията и тренировките ѝ до голяма степен зависят от настроението, в което се намира в съответния ден. Редува кардио тренировките като колоездене, бягане, след което залага на пилатес или кикбокс. Сандра е сред любителките на упражнения със собствено тегло, които реално ѝ помагат да се поддържа във отлична форма в продължение на години.

Нейната най-силна мотивация

Актрисата признава, че филмите ѝ помагат да останат във отлична форма. В интервю дадено за Instyle.com, тя споделя, че актрисите принципно са платени, за да изглеждат в перфектна форма, така че тя е задължена да се грижи за себе си и визията си.

1579321Guliver/Getty Images

Сандра е сред актрисите, които не крият по какъв начин поддържат отличната си фигура, защото нейната философия е да помага на хиляди жени по света като ги вдъхновява да полагат повече грижи за здравето и външния си вид. Актрисата смята, че всяка жена може да се чувства и да бъде красива, ако съумеете да отделя всекидневно внимание за себе си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април