Тренировъчен план и диета на Бен Афлек

Тренировъчен план и диета на Бен Афлек

Красивият и талантлив американски актьор, продуцент, режисьор и сценарист винаги е в топ форма. Носител е на множество престижни награди Golden Globe Award, награда BAFTA Academy други.

Бен Афлек е популярен с изиграните роли във филмите Good Will Hunting, State of Play, The Town, а във филма Batman vs. Superman актьорът демонстрира перфектно изваяно тяло, за което благородно можем да му завидим.

Очевидно неговата дисциплина и всеотдайност към здравословния начин на живот дават отлични резултати.

1549835Guliver/Getty Images

Рутинните тренировки на Бен Афлек

Тренировките на Бен включват всекидневни усилия под зоркия поглед на изтъкнатите звездни треньори Gunnar Peterson и Walter Norton Jr. От 7 дена в седмицата Бен единствено разполага с почивка в рамките на ден и половина,  в които разчита на пълно физическо възстановяване. Прекарва от 3 до 4 часа в залата, като изцяло се фокусира върху възможността да извае перфектни форми. Тренировката му е изградена от кардио, силови тренировки и бойно обучение. Спортната му тренировка е изключително тежка, за да може да разчита на гъвкавост, бързина, сила и лекота, които са от изключително значение при изпълнение на редица каскади за филмите, в които участва. Актьорът не пренебрегва необходимостта от работа върху нито една мускулна група и затова 3 пъти в седмицата залага на упражнения с телесна маса, които буквално извайват фигурата му.

1549837Guliver/Getty Images

Диетичен план

Според актора всички тренировки ще са напразни, ако не са придружени с добре балансирана диета. Режимът му на хранене е в перфектна хармония с енергичните тренировки - приема 5000 калории на ден. На мнозина тези калории могат да се сторят много, но в действителност за него те са жизненоважни, за да поддържа тялото, ума и енергията си в пълно равновесие. За да изгради и поддържа мускулите си, той консумира минималните 250 грама протеин на ден. Най-странният факт за диетата на Бен е, че неговият треньор рядко му дава добавки, а по-скоро залага на балансирането на хранителния режим.

Бен се храни 5 пъти на ден, като храната му се състои от белтъци на яйца, овесени ядки с банан, протеинов шейк, печени сладки картофи, пиле на грил, бадеми, орехи, спанак, броколи, зелен фасул и много други.

Здравословните препоръки на Бен Афлек към феновете му, които мечтаят за същото атлетично и добре оформено тяло са да заложат на всекидневни тренировки и правилно подбран според индивидуалните нужди хранителен режим. Според него е изключително важно да не се преяжда и да има достатъчно време за възстановяване на тялото, за да се поддържат здравословни килограми.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май