Стари, ама лачени

Поостарелите спасителки на плажа
Стари, ама лачени

Помните ли ги? Те тичаха по пясъка, облечени в прилепнали червени бански, и спасяваха давещи се във водата хора. Точно така – става въпрос именно за звездните мадами от адски нашумелия през 90-те сериал "Спасители на плажа".

Днес момичетата съвсем не са в първа младост - голяма част от тях вече са прехвърлили 40-те, но, въпреки всичко, все още хващат окото.

Ето три от тях, които успешно се борят за приза "неостаряващ сексапил".

Памела Андерсън

Факт е, че Пам има доста пластични операции по себе си. Но е вярно и това, че мадамата с хъс и желание поддържа изкусителната си фигура. Новото около Андерсън е, че само преди броени дни стана собственик на автомобилен тим. Повече за това може да разберете от материала на колегите от Sportuvai.bg. Евала на страхотната блондинка!

1012964Vogue Brazil

Кармен Електра

За ваша информация, разкошната Кармен е на 41 години, но изглежда убийствено, почти както на 20. Красавицата може да се похвали с тяло, на което би завидяла всяка жена, а ако сте на друго мнение, елате във фейсбук, за да го оборим.

1012962Hollywood Tuna

Александра Пол

О, да – същата! Тази, с която Мич (Дейвид Хаселхоф) сподели доста любовни моменти. А после тя му разби сърцето :) Днес бившата спасителка на плажа е на цели 50 години. Малко известен факт е, че в миналото актрисата била запален атлет, печелила е не едно състезание по триатлон. Истинска желязна мадама. Интересното е, че, освен всичко друго, Пол е веган и отявлен природозащитник и политически активист.

1012963Guliver/Getty Images

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май