Списания vs действителност

Вижте нелицеприятната истина за някои звезди
Списания vs действителност

Ако мислите, че думата целулит е чужда на голяма част от популярните личности, днес ще ви докажем, че няма такова нещо.

Световните знаменитости украсяват кориците на най-лъскавите списания и будят възхищението на читателите им. Голяма част от обикновените хора не се ограничават само до гледане на снимките и си поставят за цел да постигнат тяло, достойно за корица.

Оказва се обаче, че перфектните мерки са плод не само на усилени тренировки и диети, а най-вече на любезното съдействие на програмата за обработка на снимкови файлове Photoshop. Следващия път, когато си помислите, че трябва да се срамувате от тялото си, се сетете за настоящата галерия със снимки и ще ви стане малко по-добре.

Ако пък сте на принципа, че чуждото нещастие не ви прави по-щастливи, тогава ни следете редовно за много полезни съвети от света на спорта и храненето.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 01.11.2013 | 11:11
    Снимките само показват, че звездите са хора - чудесни такива, каквито са, нищо повече. Изглеждат перфектно в списанията, но на мен лично кадрите от реалността ми харесват повече. Няма нещо по-красиво от това да си естествен, но това дали някой ще види тази красотата зависи от него самия и това до колко харесва самия себе си на първо място.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април