Секси мадами по къси панталонки

Не се колебаят да разкрият краката си
Секси мадами по къси панталонки

Не! Лятото не е свършило. А ако искате да съхраните хубавите му емоции за по-дълго време, бъдете позитивни и не бързайте да го изпращате. Междувременно, още сега ще се опитаме да ви зарибим с лятно настроение.

Ще ви покажем нова порция от готини мадами в шорти :) Защото оскъдните дрехи, големите усмивки и спортният хъс са именно емблемите на отиващия си сезон. Поне според нас.

Ето и днешните ни звездни претендентки:

Ирина Шейх

Супермоделът има най-дългите крака на света, а облечени в къси панталонки, те изглеждат още по-дълги. Разбира се, Шейх полага сериозни грижи не само за крайниците си, но също и за останалите части на тялото си. Тренира редовно и упорито. Как да не ѝ се радваме?

1028200Hollywood Tuna

Ева Лонгория

Ева ни е любимка открай време. Харесваме начина, по който поддържа фигурата си и страшно ни допада идеята да я виждаме по-често по къси панталонки. Обикновено мадамата разчита на въпросното облекло, когато велосипедира. Така се чувства удобно и с добър обхват на движението.

1028198Hollywood Tuna

Хилари Дъф

Хилари, която роди само преди година и нещо, полага неимоверни усилия, за да възвърне добрата си форма преди бременността. И успява! Актрисата доста сте стегна и се ватали през последните няколко месеца и има пълното прави да носи късо: 

1028197justjared

Очаквайте продължение... А докато го чакате, посетете фен-страницата ни във фейсбук, защото и там има доста интересни неща.   

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май