Секси баджаци по холивудски (част втора)

Летни и готини
Секси баджаци по холивудски (част втора)

Лятото дойде и с облекчение се отървахме от петте слоя дрехи, с които се бяхме навлекли през зимата. Точно тъй. Сега е най-подходящото време за разсъбличане, разбирайте го като си искате :)

Та, в духа на провокативния сезон, смятаме да се върнем на темата за звездните баджаци, която започнахме преди време. О, да! Ще ви сервираме още една порция изкусителни крайници по холивудски.

И те принадлежат на:

Еми Росъм

26-годишната американска актриса, която може би си спомняте от лентата "Фантомът на Операта", има страхотна фигура, за която мъничко ѝ завиждаме. Във фитнес отношение, Еми е смел експериментатор - редовно пробва различни програми и следи новостите в грижата за тялото и здравето. Затова има пълното право да носи деним шорти - отиват ѝ:

964804Hollywood Tuna

Камерън Диас

През последните няколко дни Кам е много ядосана на папараците за това, че я снимат за щяло и нещяло. Но ние сме адски благодарни на досадните фотографи, защото ни дават шанс да се насладим на дългите грациозни крайници на актрисата.

964806Hollywood Tuna

Рита Ора

Красивата Рита също е оставила краката си да се радват на лятото. Често може да бъде засечена по къси панталонки или... направо по бански.

964803Hollywood Tuna

Евала на момичетата! Ако искате да ви показваме още секси мадами, побързайте да ни станете приятели във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май