Салма Хайек поддържа фигурата си с йога

Латиноамериканската красавица споделя, че не ходи на фитнес
Салма Хайек поддържа фигурата си с йога

Актрисата Салма Хайек не обича да ходи на фитнес и обича да практикува йога. Също както Миранда Кер, която разкри, че йогата я поддържа слаба и латиноамериканската красавица поддържа красивата си фигура с йога. Тя споделя, че не ходи на фитнес, тъй като няма време за други спортове заради грижите за дома и семейството си.

Хайек, която вече е на 48 години, споделя, че няма навика да спортува. "Някои хора имат дисциплината да се упражняват всяка сутрин, а аз просто не съм изградила този навик. Аз работя, често пъти по 20 часа на ден", казва звездата пред списание "Пийпъл".

1688582Pinterest

Тя споделя, че единственият начин, по който поддържа тялото си, е като практикува разтоварваща йога. "Работих с една жена в Лондон, която ме научи как да стягам мускулите на тялото си, така че да са активни цял ден. Така дори когато си миеш зъбите, ти спортуваш", казва актрисата.

Тя споделя още, че за нея винаги е много трудно да се въздържа и да не си похапва от любимите си храни. "Ако хапвам нещо солено, после искам нещо сладко и обратното – когато ям сладко после искам нещо солено", заяви тя пред изданието.

Източник/БГНЕС

ключови думи:
йога Салма Хайек тяло

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април