Рийз Уидърспуун и дъщеря й Ава

Рийз Уидърспуун и дъщеря й Ава

Ще повярвате ли, че те не са сестри? 

1744746

Холивудската звезда Рийз Уидърспу

ун и Ава Фелипе – най-голямото дете на Рийз от брака й с актьора Райън Фелипе, споделиха общо снимка в социалната мрежа Instagram, под която актрисата написа, че двете с Ава се наслаждават на "времето за майки и дъщери”. Кадърът бързо провокира редица коментира от фенове, които споделят, че 16-годишното момиче буквално е одрало кожата на своята красива майка. 

 

Ава наистина е като умалена версия на Рийз и силно ни напомня за звездата от "Професия блондинка” в началото на нейната кариера. Доскоро тийнейджърката носеше косата си боядисана в модерен пастелен нюанс на зеленото, но в момента кичурите й са светлоруси, което още повече я прави копие на Уидърспуун.

1744747

 

Ава и другите две деца на Рийз Дийкън (12) и Тенеси (3) често присъстват в снимки, които актрисата споделя със своите фенове в Instagram. Самата Ава пък има над 170 000 последователи в социалната мрежа и е очевидно, че позирането пред камера й е вродено. Остава да видим дали малката красавица ще последва примера на други тийнейджъри с известни родители и ще се насочи към модната индустрия. Качества определено не й липсват!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април