Преди и след: Кристина Агилера

Звездната мадама отново е в тип-топ форма
Преди и след: Кристина Агилера

Признавам си, че Кристина Агилера ми беше истински пример за подражание в тийнейджърските години. Секси и атлетична, тя се усмихваше от корицата на тетрадките ми и страшно ми се искаше да приличам на нея.

После пораснах, но и Криси порасна. Нещо повече – омъжи се, роди и... тотално се промени. Няколко години след раждането мадамата имаше сериозни проблеми с теглото, но сякаш не ги забелязваше. Тогава твърдеше, че майчинството е единственото нещо, което я интересува. Точка.

995112Hollywood Tuna

Постепенно обаче критиките към външния ѝ вид започнаха да стават толкова много и толкова основателни, че най-накрая я накараха да обърне внимание на тялото и на здравето си. Трансформацията ѝ стартира може би още в края на 2012-та и можем смело да твърдим, че към днешна дата е напълно завършена.

Ето как изглежда звездната блондинка днес:

995113Hollywood Tuna

Както се досещате, този внушителен резултат от близо 20 килограма минус е следствие от яки и редовни тренировки. Но не само. Преди година мадамата се подложи на стриктен хранителен режим, при който ежедневният прием на калории не надвишаваше 1600. Освен това, днес Криси сама и внимателно подготвя менюто си и се старае в него да има само здравословна и балансирана храна. Голяма роля за пълната ѝ промяна обаче изиграва и приятелят Матю Рутлер, който се грижи за нея с любов и нежност. 

Агилера получава солидна подкрепа и от вече порасналия си син Макс, с когото прекарва немалко време в игри и забавления.

Общо взето, мацката ни харесва много :) Какво мислите вие за трансформацията ѝ? Смятате ли, че ще е трайна – споделете тук или във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май