Неудържимата Диана Габровска на крачка към оскарите в +18 индустрията

Неудържимата Диана Габровска на крачка към оскарите в +18 индустрията

Истински фурор прави Диана Габровска в порноиндустрията! Първата българка, която официално проби във филми за възрастни, грабна голямата награда на мащабен еротичен фестивал в гръцката столица Атина, който се проведе от 9 до 12 юни.

Призът за фаталната брюнетка, която не успя да стане кмет на родния Момин проход заради изтекли голи нейни снимки, а след това стана "Мис Плеймейт" и прие поканата да се влее в редиците на порнокралиците, е за най-добра сцена между трима души.

Видеото, което носи титлата на Диана, е заедно с една от големите гръцки порнозвезди Ванеса Адамопулу. Нашето момиче и Ванеса, която играе роля на нейна съседка готина тийнейджърка, се мотаят вкъщи и гледат любимите си сериали. Но отвън е русият Родион, добре обучен крадец, който търси следващата къща, в която да влезе.

Родион нахълтва в къщата, където се намират Диана и Ванеса. Двете момичета изпадат в паника. Родион, виждайки секси момичета, променя решението си за обира и тримата се отдават на сексуални изпълнения. Изпълненията на Диана във видеото, които минават границата на традиционните сексуални ласки, носят на българката приз за най-добра анална сцена.

Това е огромна крачка към грабването на порно "Оскар" - най-големите и престижни награди в индустрията за розови филми. Габровска вече натрупа девет излъчени видеа, като всяко следващо показва Диана все по-гореща и разкрепостена. Първата й лента е лесбийска сцена с друга жена, като постепенно сексапилната майка вдига нивото с тройка с мъж и жена, както и тройка с двама мъже.

Преди броени дни излезе и последната й лента, в която заедно с други актьори от индустрията претворява в порно вариант филма "Бързи и яростни". За съжаление, Диана не успява лично да си вземе наградата на еротик фестивала в Гърция заради здравословни проблеми на нейния съпруг Тони. Габровска е плътно до него и му помага в трудните моменти. В същото време тя се грижи и за двамата си синове, които бележат забележителен възход във футболните си кариери, пише "България днес".

ключови думи:
Диана Габровска

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май