Най-сексапилните вегетарианци не... са вегетарианци

Или поне единият от тях не е :)
Най-сексапилните вегетарианци не... са вегетарианци

Ку-ку! Само преди броени дни прочутото движение PETA провъзгласи Кристен Бел и годеникът ѝ Дакс Шепърд за най-сексапилните вегетарианци на планетата. Събитието бе интересно за много наблюдатели, тъй като за първи път в историята на класацията се случва двойка да грабне призовете за най-секси немесояден и немесоядна.

По-интересното обаче стана малко след "коронясването" на холивудските познайници, когато в личния си акаунт в Туитър мистър Шепърд съобщи, че вече... хапва месо. Дакс призна, че в продължение на година е бил веган, но от шест месеца насам консумира пилешко месо. Малко гузен, той се извини на PETA и се отказа доброволно от приза си.

От организацията излязоха с официално съобщение, че, въпреки всичко, обичат Дакс и се радват, че той се опитва да следва личния пример на годеницата си. Що се отнася до Кристен, тя продължава с вегетарианството смело напред, което може само да радва PETA :)

Лично за мен, цялата история е доста поучителна, колкото и да ви се струва странно. Истината е, че човек не може да избяга от природата си. Не можеш да се насилваш да бъдеш вегетарианец, както и обратното – месояден. Нещо повече, следването на която и да е "мода" в храненето може да бъде опасно приключение. Затова, вярвам, че и в този случай, както и в много други, е по-добре да се слуша сърцето. Или корема, за по-сигурно :) А когато последният ти казва, че му се яде пилешко месо, значи наистина е така и няма място за вина.

В заключение, ще ви поканя да се насладите на най-секси вегетарианката на планетата в постера по-долу. Той е от лентата "The Lifeguard" (2013), в който Кристен Бел играе секси спасителка.

969585Hollywood Tuna

Готина е, нали? Още звездни новини, размисли и страсти можете да откриете и във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май