Най-обсъжданата звездна двойка: Мила Кунис и Аштън Кътчър

Папараците ги следят навсякъде и на тях взе да им писва. Много!
Най-обсъжданата звездна двойка: Мила Кунис и Аштън Кътчър

Да, разбира се, че Бранджелина (Брад Пит + Анджелина Джоли) винаги ще останат "номер 1" в класацията за най-обсъжданите звездни двойки. Но напоследък жълтите медии отвъд Океана сериозно са хвърлили око и на още един комплект влюбени гълъбчета, а именно – на Мила Кунис и Аштън Кътчър.

След като известно време криха връзката си, актьорите все пак не се сдържаха и показаха на света колко много се харесват. Което беше грешка и те го разбраха малко по-късно:) Днес папaраците ги следят непрекъснато и не ги оставят на спокойствие.

Само преди броени дни Кътчър даже сериозно се "счепка" с няколко любопитни фотографи, когато същите се опитаха да снимат любимата му, докато излиза от ресторант в Лос Анджелис.

Опитът на Аштън да защити личното пространство на Кунис обаче даде нов повод на спекулации отстрана на медиите. В различни издания се разпространи информацията, че може би Мила е бременна и затова приятелят ѝ държи толкова много да я скрие от обективите на фотоапаратите.

Седмици по-рано пък жълтите издания разнесоха слух, че Кътчър възнамерявал да предложи годеж на половинката си :)

Каквото и да си говорим, отсега нататък на звездната двойка изобщо няма да ѝ е лесно и трябва да свиква с положението. А ако връзката на Мила и Аштън оцелее въпреки това напрежение, можем напълно да вярваме, че хубавото за тях тепърва предстои. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май