Най-обичаните върколаци

Според нас, според вас и според целия свят
Най-обичаните върколаци

Фентъзи сюжетите са във вихъра си от няколко години и в момента книжарниците са затрупани с различни версии на любовни истории между вампири, върколаци и обикновени хора. Кино индустрията също не пропуска тази златна мина и някои от най-високобюджетните филми на Холивуд разказват драматичните истории на митични същества.

Продуцентите на тези филми бързо са усетили, че и тук действа старото, но златно правило, че "сексът продава", затова не се учудвайте, че сексимволите от новото поколение актьори са най-предпочитани за тези роли.

И тъй като за вампири се говори под път и над път, а техните събратя (или не) - върколаците са в сянката им, ние днес събираме на едно място най-обичаните върколаци в киното. За тези от вас, които не знаят какво представлява върколакът - това е митологично същество (човек обикновено), което се превръща във вълк по време на пълнолуние. Различните писатели и сценаристи дават променени версии на същността на върколаците, но те винаги са близки до тази версия. Ако сте фен, няма начин да не ги знаете, ако не сте - сега ще ги видите.

За още важни клечки от реалния и фикционалния свят - https://www.facebook.com/FitWell.bg .

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май