Кристина Агилера се чувства добре в кожата си

И преди, и сега
Кристина Агилера се чувства добре в кожата си

С последното си уникално преобразяване Кристина Агилера определено доказа, че е кралицата на трансформациите и няма две мнения по този въпрос.

След раждането на сина си, изпълнителката удържа фронта от критики по отношение на външния си вид и чак когато се почувства готова, положи нужните усилия да си върне обществено коректната фигура. През годините звездната мадама остана вярна на себе си и не се поддаде на модата да изглежда така, както другите искат от нея.

Ето и няколко от вдъхновяващите ѝ изказвания по въпроса за поддържането на добра форма: 

1. "Изживявала съм успехи и провали, преминала съм през цялата гама от неща, свързани с бизнеса. Била съм и прекалено слаба, и по-дебела. Критикували са ме, че съм била от двете страни на кантара. Но това е "шум", който обикновено блокирам в съзнанието си автоматично. Обичам тялото си, приятелят ми го обича. Синът ми е здрав и щастлив. Това е единственото, което има значение за мен".

2. "Важно е да прегърнеш онези неща в себе си, които може би възприемаш за недостатъци. Защото понякога онова, което наричаш недостатък, може да се стори неповторимо и красиво за някой друг. Всичко се свежда до това да приемеш себе си, провалите и грешките си в живота. Няма друг начин да се научиш и да станеш по-добър човек, ако не да преминеш през тези моменти".

3. "Не се тегля на кантара – за мен е важно единствено как се чувствам в дрехите си. Истината е, че облекло, което стои добре на един човек, може да не стои по същия начин на друг тип фигура. Аз самата се чувствам много уверена в собствената си кожа. Отнема време, за да стигнеш до тук в мисленето си, всичко зависи от това дали ще приемеш себе си и тялото си".

4 "На този период от живота си, когато съм на 32, се чувствам по-секси от всякога. Знам какво искам".

Браво, Кристина! Продължавай в същия дух :)

Още звездно вдъхновение ще откриете във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май