Кели Кларксън: искрено и лично за бременността

Американската изпълнителка, носителка на Грами, разказва за специалния период в живота си в телевизионно предаване
Кели Кларксън: искрено и лично за бременността

Струва ни се, че американската певица Кели Кларксън категорично откри пътя към щастието :) Съвсем наскоро Кели мина под венчилото заедно с приятеля си Брандън Блексток и сватбата им безспорно ще отиде в топ 10 на най-красивите звездни бракосъчетания. Малко по-късно пък, на 19 ноември, изпълнителката съобщи в социалната мрежа Туитър и друга, още по-хубава, новина: че е бременна с първото си детенце.

"Двамата с Брандън сме толкова развълнувани! Това е най-добрият подранил подарък за Коледа!", написа тогава Кларксън.

Всъщност, звездната двойка не е имала намерение да обявява толкова рано събитието, разказа преди дни Кели в телевизионно предаване: "Искахме да изчакаме да мине първият триместър, защото, знаете, до този момент рискът от спонтанен аборт е най-голям. Но изведнъж всички започнаха да говорят за това, а впоследствие ми се наложи да откажа професионален ангажимент, защото не се чувствах добре... Реших да разкрия тайната, за да не ме сметнат хората за мързелива или друго нещо подобно."

Въпреки че страда от целодневно гадене и сериозно неразположение, американката е изключително щастлива в този момент от живота си и с оптимизъм гледа към втория триместър на бременността, когато се предполага, че жената трябва да се чувства значително по-добре.

Нещо повече, в друго интервю за лайфстайл издание Кели сподели, че има вътрешно усещане, че първата ѝ рожба ще е момиче, въпреки че е твърде рано да се определи полът на детето.

С две думи, светът на изпълнителката е изпълнен с много нови емоции, които ще я държат още дълго.

Желаем ѝ успех и лека бременност! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май