Кара Делевин: тренировки и диета

Красотата изисква всекидневни усилия!
Кара Делевин: тренировки и диета

Кара Делевин е английска актриса и модел родена на 12 август 1992 година в Лондон.

Акторският ѝ дебют е във филмовата адаптация по прочутата книга на Толстой - Ана Каренина. Кара е представяла и редица световноизвестни марки като Dolce and Gabanna, Burberry, Jason Vu и много други.

Кара е световноизвестна модна икона, на която мнозина дами се възхищават и се стремят да подражават. В световната класация Топ 50 на сайта models.com, манекенката е класирана на 17 място. Тя бе избрана за Топ модел на 2012 на British Fashion Awards.

За поддържането на отличната си форма красавицата полага всекидневни грижи, които ѝ осигуряват перфектната визия.

1596170Guliver/Getty Images

Добре познатият треньор на много холивудски звезди и модели Джеймс Дълган помага на моделката да поддържа отличната си форма, въпреки че е на мнение, че тя има доста немарливо отношение към живота и прекалено много обича да се забавлява.

Дълган също така смята, че за да могат дамите да се радват на добре сложени дупета трябва да се приемат достатъчно протени и диетата трябва да е добре балансирана. Той препоръчва пиле и риба като отличен източник на протеини. Именно тези протеини помагат на организма да направи издължени и красиви мускули. Освен това треньорът на звездите съветва да се намалят стимулиращите напитки като кофеин, тъй като те стимулират нервната система и нарушават схемата на сън.

Според него, резен лимон и нарязан джинджифил се смесват отлично с вряла вода и стават прекрасен чай за есента и зимата. Освен това трябва задължително да се забрави за приема на захар. Именно на всички тези принципи се подчинява и красивата Кара, която е в състояние да плени всекиго с перфектните си форми.

Кара е изключително слаба, което води и до следване на всекидневен тренировъчен план, но кратки на време.

Тренировъчен план

1596171Guliver/Getty Images

Понеделник
45 минути бягане с прекъсвания за 15 минути скачане на въже.

Вторник
60 минути кикбокс.

Сряда
15 минути скачане на въже и 20 минути бягане.

Четвъртък
25 минути упражнения за крака, 25 минути упражнения за коремните мускули и 10 минути скачане на въже.

Петък
45 минути йога и медитация.

Събота
45 минути Пилатес, 15 минути упражнения за корем.

Неделя
Почивка.

1596172Guliver/Getty Images

Диетичен план

Кара не спазва диета и дори доста често посещава заведенията за бързо хранене. Дори наскоро папараци я бяха заснели как на обяд яде вредни бързи храни, а за вечеря пица. Любовта ѝ към бързото хранене е съвсем очевидна. Нейното извинение е, че тя е достатъчно слаба и трябва да се храни много.

Има разбира се и светли периоди през които се храни с добре балансирано меню богато на протеини, зеленчуци и плодове. Красавицата си признава, че за да не стига до припадъци се храни на често по малко.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април