Каквато майката, такава и дъщерята

Джулиан Мур и хубавото ѝ момиченце
Каквато майката, такава и дъщерята

Изглежда, че напоследък на 52-годишната актрисата Джулиан Мур не ѝ остава много-много свободно време. Към настоящия момент, мадамата участва в снимките на две кино ленти, които се очаква да излязат през следващата година. В единия филм – "Maps to the Stars", Мур ще си партнира с много по-младия си колега Робърт Патинсън, а ние нямаме търпение да видим дали колаборацията между двамата ще е успешна.

Наред с кино задачите, Джулиан редовно се появява на светски събития, а все по-често – в компанията на 11-годишната си дъщеря Лив.

Трябва да си признаем, че това, което искрено ни впечатли, е невероятната прилика между момиченцето и майка ѝ. Лив спокойно може да замести Джулиан в някоя роля, в случай, че се налага на актрисата да се намери по-млада "версия" :)

Нещо повече, малката госпожица вече има изградено "светско" поведение. Позира пред камерата с широка усмивка – така, както прави мама.

Мислим, че и двете са изключително чаровни. А Джулиан има пълното право да се гордее както от себе си, така и от хубавата си щерка.

1038488Guliver/Getty Images

Ако искате да ви показваме още звездни лица пък, побързайте да ни станете другарчета във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май