Звездни татковци: Хю Джакман

Страхотен!
Звездни татковци: Хю Джакман

Ако питате мен, австралийският актьор Хю Джакман е категоричен мъж-мечта. Секси е, практикува йога, има страхотно тяло и е дипломиран бакалавър по журналистика. Ха! Последният факт не ви бе известен, знаех си.

Джакман може да се похвали обаче и с още нещо: страхотен татко е. По какво съдя за това ли? Ами, звездният мъжага прекарва доста време с двете си хлапета и си личи, че му доставя истинско удоволствие да го прави.

894068justjared

Сигурно ви е известно, че синът и дъщеря му са осиновени. За разлика от друго холивудско семейство обаче (сещате се кое!), Хю и жена му пристъпват към осиновяването, защото просто не могат да имат собствени деца, въпреки многобройните си опити.

Днес обаче задругата на актьора е сплотена и щастлива. Ей тази снимка казва всичко:

894066justjared

Като оставим семейните и професионални задължения настрана, красавецът продължава яко да се грижи за тялото си. Ето няколко фото доказателства по този повод: 

894067justjared

894078justjared

Казах ли ви: мъж-мечта! 

Вие тренирате ли? Докажете го! Качете своя снимка от тренировката си във фен-страницата ни във фейсбук и участвайте в кампанията ни Висящо шкембе не ходи на море. Може да спечелите чудесни награди :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май