Дженифър Анистън за ужаса от бързата храна

Един хамбургер и край – целият организъм на актрисата е замърсен!
Дженифър Анистън за ужаса от бързата храна

Знаете я "убавата" Джени – с най-дългите крака в Холивуд, нали? Факт е, че звездната мадама има страхотно тяло, което поддържа с редовни и уморителни тренировки. Нещо повече, Анистън не яде какво да е, а само "органични" и "натурални" продукти и много внимава какво слага в чинията си.

Понякога обаче съдбата я изправя пред сериозни предизвикателства, които подлагат на изпитание здравословните ѝ хранителни навици. Такъв е случаят с едно от последните пътувания на актрисата, когато ѝ се наложило да хапва джънк фууд. О, ужас!

"Никога няма да забравя онова пътуване – бяхме двамата с Джъстин* и бяхме адски гладни", разказа наскоро Джен в свое интервю. "Единственото заведение в околността бе това на Макдоналдс. Мисля, че си поръчах Биг Мак. И, да, организмът ми никак не реагира добре на погълнатото. Почувствах се адски зле, стомахът ми се обърна и ми призля".

Предполагаме, че това вероятно е бил последният хамбургер на Джен :) Но какво да се прави – човек трябва да се научи да оцелява... 

Всъщност, покрай звездната мацка ни е интересно да попитаме и вас: кога "изневерявате" на хранителния си режим – само в екстремни ситуации или за щяло и нещяло?

Публикувайте отговорите си тук или във фен-страницата ни във фейсбук. Идеята е да стане яка дискусия и да си полафим на макс. 

*Джъстин Теру е прескъпият годеник на Дженифър Анистън, който, ако не ѝ мине черна котка път, скоро ще ѝ стане съпруг 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май