Джейми Дорнан: 50 нюанса сексапил по ирландски

Ще видим пленителния модел и актьор в една наистина предизвикателна роля
Джейми Дорнан: 50 нюанса сексапил по ирландски

Миналата седмица светът на киното осъмна с интересна вест. Стана ясно, че красавецът Джейми Дорнан ще се превъплъти в образа на Крисчън Грей в екранизацията на американския роман "50 нюанса сиво". На практика, Джейми ще заеме мястото на Чарли Хънам, който първо прие ролята, но после се отказа да се снима в лентата.

Ако питате нас обаче, новият избор на режисьорите е къде-къде по-добър. Мистър Дорнан безспорно е хубавец. Ама наистина! Не е случайно, че като модел ирландецът е бил лице на куп престижни марки, между които Dior и Calvin Klein. Висок е 1.83 м и определено може да се похвали с внушителна коремна мускулатура.

Въпреки мачовското си излъчване, Джейми е сериозен млад мъж, при това – прясно женен. През юни тази година той и любимата му Амелия Уорнър обявиха официално, че очакват дете, а няколко месеца по-късно сключиха брак. Преди това Дорнан е имал интимни взаимоотношения с немалко жени и дори някога е бил гадже на актрисата Кийра Найтли.

1087951Guliver/Getty ImagesКийра Найтли и Джейми Дорнан заедно на светско събитие през 2004-та

По отношение на дамите, ирландският хубостник не признава граници и сподели в интервю, че успешно би се влюбил и в една по-възрастна жена, ако това му говори сърцето. Също така очевидно е и романтик. Преди време, например, изненадал една от приятелките си с инцидентно пътуване. Мадамата до последно не знаела къде отива и после, хоп!, озовала се в Италия. 

Не се съмняваме, че Джейми ще успее да изиграе ролята на богат бизнесмен със садо-мазохистични интереси в секса. Самата история "50 нюанса на сиво" вече вдигна доста шум около себе си и нямаме търпение да разберем дали екранизацията й ще оправдае големите очаквания към себе си.

Прогнозите оставяме на вас: правете ги тук или във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май