Джейк и Матю в брутални игри на глада

Драстично слаби в най-новите си филми
Джейк и Матю в брутални игри на глада

Не знаем дали ви е известно, но Джейк Гиленхал и Матю МакКонъхи са добри фитнес приятели открай време. Някога двамата са тренирали заедно с известната топ треньорка Трейси Андерсън, а също така се е случвало и да велосипедирали рамо до рамо.

Към настоящия момент звездните другари отново са изправени пред идентично телесно предизвикателство, а именно – да бъдат плашещо слаби. Причината: за ролите в най-новите си филми те е трябвало да се вталят до неузнаваемост и, разбира се, са успели да се справят със задачата на 100%.

Припомняме, че МакКонъхи се снима в лентата "The Dallas Buyer’s Club", където успя да се "намърда"в образа на болния от СПИН Рон Уудръф. Гиленхал пък е на снимачната площадка на "Nightcrawler" и в най-скоро ще можем да го видим в ролята на умиращ от глад репортер.

Резултатът днес е налице: -9 килограма за Джейк и цели -22 килограма за Матю. Говори се, че за да реализират тези драстични трансформации, мъжагите са спазвали сходен хранителен режим, който, както можете да се досетите, е бил крайно ограничаващ.

1083529outnow.chМатю МакКонъхи в кадър от "The Dallas Buyer’s Club"

Надяваме се, че съвсем скоро актьорите ще възвърнат яките си тела (Матю вече започна с възстановяването) и ще оставят зад гърба си болезнено "слабия" период. Лошото в киното обаче е, че никога не знаеш какво предизвикателство ще ти отправи следващият сценарий.

Още истории за звездни трансформации ще откриете във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май