Десет известни жени над 50 години - I част

Красиви, богати и изключително популярни!
Десет известни жени над 50 години - I част

Когато става въпрос за запазване на добър външен вид, жените и възрастта не се спогаждат много. Разбира се, годинките дават безценен опит и мъдрост. С тях улягаме, печелим знания, и се научаваме да разбираме себе си и околните по-добре. Но с възрастта губим младостта и жизнеността, мускулите отслабват, а кожата увисва и се набръчква. Е, не винаги!

Всеки си има собствен начин да се справя с остаряването. Някои прекарват часове в тренировки, за да запазят фигурата, следват строги диети и се подлагат на множество разкрасяващи процедури. Други се подлагат на пластични операции и си правят ботокс инжекции, докато започнат да изглеждат като роботи, неспособни на мимики.

Трети обаче имат късмета почти натурално и естествено да остаряват по най-добрия начин. Те също умело използват горепосочените методи, за да спрат остаряването и да изглеждат като младежи въпреки че надхвърлят 50-те. 

Мадона

1519474Guliver/Getty Images

Дори и на 56, много от по-младите от нея могат да й завиждат. Кралицата на попа е вечната красавица, която с години пленява и зъблазнява мъжете. Въпреки, че понякога прави неща, които карат хората да извърнат глави ( като насилствената целувка с Дрейк по време на изпълнението си на Coachella music festival) тя продължава да е между най-красивите жени надхвърлили 50-те.  За да запази страхотната си фигура, тя разчита много на йога, Пилатес и балетни тренировки.

Тя също се грижи сериозно за диетата си. Позната е с макробиотичната диета, която произлиза от японските традиции. Тя дори има личен готвач японец, който пътува навсякъде с нея. Типичната й вечеря включва риба, пълнозърнеста храна, варени зеленчуци и салата. Жаждата си за сладко утолява с препечен хляб и ягодов конфитюр.

Кортни Кокс

1519476Guliver/Getty Images

Звездата от "Friends" е все-още между най-привлекателните телевизионни актриси.

Наскорошната й поява като Jules Cobb в ситкома на  ABC/TBS "Cougar Town", за която получи първата си Golden Globe номинация показва, че тя все още запленява мъжката част от феновете си. Кокс, която има 10-годишна дъщеря, разкрива в интервю с US Mаgazine, че пие около 2 литра вода дневно. Това помага на метаболизма, който се забавя с възрастта. Тайната за хубавата й кожа е гореща кърпа, напоена с малко нероли или лавандулово масло, с която премахва грима си.

Кърпата отваря кожните пори и и така кремът за лице попива по-добре. Кокс добавя, че генотипът й също помага за да изглежда млада. Красавицата се чувства най-добре след тренировка, когато кожата й е най-жизнена.

Мегън Мулали



Тя въобще не изглежда на 56 години. Мулали, която играе богатата алкохоличка Карен Уолкър на спечелилия Emmy Award ситком Will & Grace от 1998 - 2006 г. е неувяхваща красавица. Въпреки, че от "лошата" страна на 50-те,  тя е изключително успешна и в момента играе заедно със съпруга си Ник Оферман в "Annapurna"  в Acorn Theatre. 

Тя изпълни ролята на алкохоличка в "Will & Grace" по един непоколебим начин. Тя е номинирана Emmy Award за най-добра второстепенна роля в седем поредни години.  В живота обаче тя е наясно с негативното въздействие на алкохола върху застаряващото тяло.  Тя е фен на органичната храна. Не яде захар и предпочита да приема сурови храни.  Дневната и рутина включва внимателно измиване на лицето и ползване на добър, овлажняващ крем преди лягане.

Мишел Пфайфър

1519477Guliver/Getty Images

Откакто улови всички погледи като съпругата на Тони Монтана в култовия хит "Scarface", Мишел Пфайфър е пленила много сърца с чара и красотата си. Актрисата от "Dangerous Liaisons" е спечелила три Оскар номинации за невероятните си роли и сценично присъствие.  Дори и на 57, тя смята да продължи кариерата си, "защото най-добрите й роли все-още предстоят".  Фактът, че тя изглежда с 20 години по-млада от истинската си възраст също помага. Според нея, външността й е запазена благодарение на здравословна веганска диета. Тя тренира 5 дни в седмицата, най-вече на кростренажор - 4 - 6 мили дневно. Според нея, най-важното за да остарявате красиво и да приемате възрастта си без да се опитвате да изглеждате по-млади.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април