Визиите на Дженифър Анистън на премиерата на новия й филм

Вижте как изглежда звездата от "Приятели"
Визиите на Дженифър Анистън на премиерата на новия й филм

Дженифър Анистън е една от звездите, за които често пишем по няколко причини. Първо, мадамата е страхотен пример за всички хора, които са се насочили към здравословния и пълноценен начин на живот. И, второ, тя е една от малкото холивудски звезди, които притежават нежно и естествено поведение, което на нас ни допада.

Дженифър често е обвинявана, че се страхува да разнообрази стила си на обличане и стайлингът й е малко скучен на моменти. Днес ще ви покажем две от визиите на звездата, които тя е подбрала за премиерата на новия филм, в които участва - "We're the Millers".

Първата визия на Дженифър е за европейската премиера на филма. Звездата изглежда като ученичка със свежата си и цветна рокля. Косата на Дженифър е доста небрежна, дори изглежда малко несресана. Въпреки това, цялостният вид на 44-годишната актриса е доста сладурски. 1015001Just Jared / GQ

А така изглеждаше екранната "Рейчъл" на премиерата на филма в Германия. Очевидно, критиките по адрес на стила й и най-вече на факта, че носи твърде много черни дрехи, не могат да откажат звездата да избере отново любимия си цвят.

1015006www.facebookcom/JenniferAniston1015000Just Jared / GQ

Коя от двете визии на Анистън ви харесва повече, може да ни споделите във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май