Вижте коя е следващата Анджелина Джоли

Вижте коя е следващата Анджелина Джоли

Холивудските среди определено не са място, където човек безпроблемно може да задържи брака и семейството си. А примерите са това са толкова много, че едва ли има нужда дори да ги споменаваме. От скоро в отбора на необвързаните са и любимците на публиката Анджелина Джоли и Брад Пит, но изглежда това няма да продължи дълго.

1811699

Макар милиони мъже по целия свят да въздишат по пищната и безспорно много красива Анджелина, доскорошният ѝ съпруг е решил да отвори нова страница в живота си. Според слуховете от другата страна на Океана Пит официално казва "Сбогом" на актрисата, за да се отдаде на новата си любов - звездата от "Отряд самоубийци" Марго Роби. Според него това е "най-горещото момиче в Холивуд".

"Той и по-рано правеше опити да я привлече в своите многобройни филмови проекти. Това беше много болезнено за Анджи, която на няколко пъти попречи на тяхното сътрудничество. Сега той отново е сам и можем да очакваме, че ще възобнови с нова сила опитите да привлече Марго. Тя е неговият тип жена, а и Брад не смята дълго да остава сам", заяви източник, близък до актьора.

Източник:inews.bg

ключови думи:
Брат Пит следваща

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април