Бритни Спиръс се целува с младок в пустинята

По време на снимките на новото си видео към парчето "Perfume"
Бритни Спиръс се целува с младок в пустинята

Ех, тази палава Бритни Спиърс – определено не ѝ е скучно напоследък :) Въпреки натоварения си график, изпълнителката винаги намира време за любов. Само преди броени дни, например, мадамата размени страстна целувка с непознат мъж в пустинята. Изненада!

Е, добре, де. Интимното приключение на поп принцесата съвсем не беше реално, а беше инсценирано във връзка със снимките на най-прясното ѝ видео към песента "Perfume". Изглежда обаче Бритни адски се е впечатлила от изживяното, защото побърза да качи снимка с целувката в официалната си фен-страница във фейсбук.

Красивият ѝ екранен партньор, който е доста по-млад от нея, е норвежки модел, а от фотоса се вижда, че и той доста сериозно се вживява в ролята си. С две думи, настоящото гадже на Брит – Дейвид Лукадо, има пълното право да се спука от ревност. 

Иначе, песента "Perfume", както и всички останали парчета от новия албум на певицата, ще са с много силен личен елемент, това разкри Спиърс преди време. Нямаме търпение да видим крайния резултат от снимките на настоящото видео, може би ще попаднем и на още интересни кадри... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април