50 нюанса на сиво с: Алекс Петифайър

Яката работа :)
50 нюанса на сиво с: Алекс Петифайър

Британецът Алекс Петифайър е само на 23, но вече има не малко кино роли зад гърба си. Е, друг е въпросът, че в повечето от тях играе поразсъблечен, но какво по-хубаво от това, а?

Алекс е секси и няма две мнения по този въпрос. Нещо повече, има голяма вероятност скоро да го гледаме в поредната крайно изкусителна роля – като Кристиян Грей от бестселъра "50 нюанса на сиво". Провокативният роман все още не е екранизиран, но куп режисьори вече посягат жадно към историята, с желанието да я реализират на голям екран.

Един от тях е два пъти номинираният за Оскар Гас Ван Сант. Стана ясно, че преди броени дни Гас е поканил Алекс, за да снимат секс сцена, в която главната героиня - Анастасия Стийл, загубва девствеността си. Оу! Убедени сме, че мистър Петифайър се е представил чудесно ;)

Разбира се, все още не е сигурно, че мераците на Ван Сант ще бъдат удовлетворени, както и, че Алекс ще е Кристиян. Но... вероятно много скоро ще разберем кой ще спечели в надпреварата за "50 нюанса на сиво" ;)

Междувременно, можем да се порадваме на стегнатото тяло на британския красавец. Моля, заповядайте 3 нюанса  на сексапил от Алекс Петифайър: 

893449justjared

893451justjared

893450justjared

Ако искате да ви показваме още секси звездни мачовци и мацки, станете ни приятели във фейсбук :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май