10 известни жени над 50 години - III част

Красиви, богати и изключително популярни!
10 известни жени над 50 години - III част

Когато става въпрос за запазване на добър външен вид, жените и възрастта не се спогаждат много. Разбира се, годинките дават безценен опит и мъдрост. С тях улягаме, печелим знания, и се научаваме да разбираме себе си и околните по-добре.  Но с възрастта губим младостта и жизнеността, мускулите отслабват, а кожата увисва и се набръчква.

Всеки си има собствен начин да се справя с остаряването. Някои прекарват часове в тренировки, за да запазят фигурата, следват строги диети и се подлагат на множество разкрасяващи процедури. Други се подлагат на пластични операции и си правят ботокс инжекции, докато започнат да изглеждат като роботи, неспособни на лицеви изражения.

Трети обаче имат късмета съвсем натурално и естествено да остаряват по най-добрия начин. Те също умело използват горепосочените методи, за да спрат остаряването и да изглеждат като младежи въпреки че надхвърлят 50-те. Ето тук можете да откриете първата група известни, красиви и богати дами, а ето тук втората група!

Сега ще се запознаете и с третата, в която влизат:

Кристи Бринкли

1532736Guliver/Getty Images
 
Кристи Бринкли се смята за един от най-успешните и известни модели. През 1970 година тя се появява на корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issue за безпрецедентните три пъти. Тя бе лице и на CoverGirl в продължение на 25 години, което е абсолютен рекорд за договор сключен с козметична компания. В продължение на 30-т годишната си кариера тя се появява на над 500 корици на списания и е била обявявана за най-красивите жени на няколко престижни списания. И дори на възраст от 61 красотата ѝ не увяхва.

Бринкли разработва собствена линия за грижа на кожата. Красавицата споделя, че никога не пропуска ексфолиантите. Тя също така твърди, че за запазването на отличната визия огромна роля е допринесло вегетарианството. И на последно място споделя, че позитивната нагласа и енергия също ѝ помагат да не "добавя години към живота си и да съхрани блясъка на очите си . "


Джулиан Мур


1532734Guliver/Getty Images

Носителката на Оскар Джулиан Мур се радва на забележителен чар, красота и прекрасна фигура, на която редица млади дами могат да завидят. Тайната ѝ за неувяхващата и нежна кожа е редовната употреба на слънцезащитни продукти.

Актрисата е една от най-земните звезди в Холивуд, които са абсолютно против лягането под ножа. Освен това Мур се слави с неодобрението на модерните диети.

Моника Белучи

1532735Guliver/Getty Images

Възрастта изобщо не е сложила отпечатък върху лицето и фигурата на неостаряващата Моника Белучи. На възраст от 48 години тя се превърна в лицето на Dolce & Gabbana. Тя се радва на свежест, която поддържа с много дискретен грим, позволява си тежък вечерен грим само за много специални събития. Белучи не е сред почитателките на изкуственото и химикалите присъстващи в съвременните козметични продукти. Дори има навика да разрежда шампоаните, които ползва за косата си. Тайната на красивата ѝ фигура са ежедневните занимания с йога, медитация и плуване.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април