10 известни жени над 50 години - II част

Красиви, богати и изключително популярни!
10 известни жени над 50 години - II част

Когато става въпрос за запазване на добър външен вид, жените и възрастта не се спогаждат много. Разбира се, годинките дават безценен опит и мъдрост. С тях улягаме, печелим знания, и се научаваме да разбираме себе си и околните по-добре.  Но с възрастта губим младостта и жизнеността, мускулите отслабват, а кожата увисва и се набръчква.

Всеки си има собствен начин да се справя с остаряването. Някои прекарват часове в тренировки, за да запазят фигурата, следват строги диети и се подлагат на множество разкрасяващи процедури. Някои се подлагат на пластични операции и си правят ботокс инжекции, докато започнат да изглеждат като роботи, неспособни на лицеви изражения.

Някои обаче имат късмета съвсем натурално и естествено да остаряват по най-добрия начин. Те също умело използват горепосочените методи, за да спрат остаряването и да изглеждат като младежи въпреки че надхвърлят 50-те. Ето тук можете да откриете първата група известни, красиви и богати дами!

Ето и втората група известни и красиви дами:

Шерил Кроу


1530430Guliver/Getty Images

Тя като че ли е намерила някакъв еликсир на младостта, който след 35-годишна възраст е спрял прогреса на тялото й. Кроу е между най-успешните певици и композитори, спечелила е 9 награди Грами, продала е над 17 милиона албума в САЩ и над 50 милиона в целия свят. Въпреки, че гласът й вече не същият като преди, красотата й не е променена. Тя успешно се е преобразила от русо, синеоко момиче в пленителна жена. Най-впечатляващ е фактът, че тя е победила рака и е останала все така красива. Тайната на запазеното й тяло е ежедневна медитация. Тя медитира по 20 минути сутрин и вечер. Кроу поставя акцент върху значението на псевдо-макробиотичната диета върху фигурата й. Диетата й се състои най-вече от пълнозърнени храни, пресни плодове, зеленчуци и протеини.  

Хедър Локлиър

1530472Guliver/Getty Images

Хедър Локлиър е изключително известна с пресъздаването на някои от най-запомнящите се телевизионни характери. Номиринарана е шест пъти за Златен Глобус и определено можем да кажем, че има забележително CV, което включва роли в хитовите сериали "Spin City", "Melrose Place", "Dynasty" и "T.J. Hooker", както и неотдавнашната ѝ поява в правната драма "Franklin&Bash".

Не можем да отречем, че Локлиър изглежда впечатляващо красива независимо от годините. Като че ли времето я е пощадило и не е оставило какъвто и да е било отпечатък върху лицето и тялото. Нейната тайна за вечна младост са редовните енергични упражнения както и добре подбран хранителен режим. Локлиър тренира силово 3 пъти в седмицата и кардио няколко пъти в седмицата. Тя е сред почитателките на ниско въглехидратната диета, за да спомогне за поддържането на стегната фигура. Хедър яде 80% здравословна храна и си позволява волността да се отдава на любимите си храни от време на време.

Джейн Сиймор

1530451Guliver/Getty Images

Определено можем да кажем, че Джейн Сиймор изглежда в по-добра форма, отколкото преди 40-тата си годишнина. Тя се радва на добра и стегната кожа и отлична фигура, на която могат да завидят редица млади дами между 20 и 30 годишна възраст. Сиймор е на 64 години и има четири деца и трима внуци, но е далеч от понятието за типична баба на тази години.

Сиймор поддържа отличната си форма с Пилатес повече от 30 години, която играе 3 пъти в седмицата, но също така прави допълнителни упражнения за стегната мускулатура на корема. Разчита на добре балансирана диета и козметични процедури за запазване на младежкия си вид. Тя яде всичко в рамките на строги ограничения и не си позволява каквито и да е било волности.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април