Осигурете нов живот на старите си дрехи

3 практични съвета!
Осигурете нов живот на старите си дрехи

Отдавна в България има два типа потребители - първата група е по-голяма и пазарува от магазини за втора употреба и другата по-малка група, хората от която почти всяка седмица се сдобиват с нещо ново – без значение дали е дреха, обувки или аксесоар. Има разбира се и трета, която обича да си купува нови неща, но рядко и в същото време не се отказва да порови за нещо интересно в магазините за втора употреба.

Без значение към кой тип се причислявате, предлагам ви лесно изпълними идеи как да дадете нов шанс на вече старите си, използвани многократно дрехи, които обаче са в добро състояние.

Единственото нещо, което трябва да направите е да дадете дрехите си на някой, за който те ще бъдат нова придобивка и ще доставят радост.

Ето и няколко идеи как да освободите място в гардероба си за нещо ново и желано, без да изпитвате онова неприятно усещане, че притежавате куп дрехи, които не обличате вече от години!

1. Дарете дрехите си на благотворителна организация, Българския Червен Кръст или на дом за възрастни хора

По този начин със сигурност ще помогнете на мнозина, които са изпаднали в беда и не могат да си купят кисело мляко, а какво остава за дреха, пък било то и втора употреба. По този начин печелят и двете страни – вие се освобождавате от ненужните дрехи и в същото време им давате нов живот, както и радост на някой, за който ненужните ви дрехи ще са необходимост.

1522917inm.com

2. Организирайте парти у дома с приятелки на по чаша вино и хапки

Този вид организация на домашно парти се практикува изключително често в някои европейски държави, но реално се заражда в САЩ. Изключително практичен и весел начин да дадете нов шанс на старите си дрехи. Повярвайте ми, че купонът си заслужава! Вярно, че може алкохолът да ви дойде в повече докато всички пробвате дрехи и се суетите около огледалото, но резултатът ще бъде удовлетворени и нови собственици на дрехите ви.

3. Оставете дрехите си за рециклиране!

В световен аспект вече има няколко вериги магазини, които предлагат да оставите дрехите си в техните магазини за рециклиране, като ви предлагат отстъпка при покупката на нови.

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април