Ново поколение перца за китара

От стари винилови плочи...
Ново поколение перца за китара

Възможно ли е виниловите грамофонни плочи да се завърнат в живота ни? Да, дори вече са тук. Само че в различна форма. Напоследък е настанал нещо като бум на идеите за повторна употреба на виниловите дискове, които все още пазим в сърцето си с нотка романтика. Е, днес ще ви представим един продукт, който първоначално е бил винилова плоча, а след това се е превърнал в... перце за свирене на китара.

Казахме ви – старите грамофонни плочи могат да бъдат закупени не само от антикварните магазини. На пазара се появяват калъфи за iPhone, ръчно изработени купички, бижута и дори нещо като скулптури, направени от рециклирани винилови плочи. Защо ли творците и почитателите на изделията им избират все по-често този изходен продукт?

Вероятно заради класическия му черен цвят и неподправения блясък. Вероятно е от сантименталност. А в крайна сметка, колкото и парадоксално да звучи, може би всичко е въпрос на мода.

Като за финал ще ви кажем, че виниловите перца, които се предлагат по 6 в пакетче, могат да бъдат поръчани от тук, но не и да бъдат доставени до България. Това обаче съвсем не означава, че не могат да се появят и у нас, съвсем скоро...

Докато този момент дойде, ви пожелаваме музика, музика и пак музика. Нека тя извира от ръцете ви, изпълва деня ви и ви прави доволни и щастливи!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май