Не хвърляй шишето!

Бъди арт и еко едновременно
Не хвърляй шишето!

По колко бутилки на ден, било то пластмасови или стъклени, минават през ръцете ви? Всичките ли отиват на боклука, или ги събирате в някой ъгъл вкъщи, защото ви мързи да ги разходите до гюма? Е, ето ви решение, което ще ви направи и арт, и еко, тъй като ще ви накара едновременно да творите, и да помогнете на природата с някое шише по-малко в планините от смет.

Тази бутилка например създадох веднъж, когато трябваше да измисля оригинален и специален подарък. Взех едно старо, събиращо прах, стъклено шише и го декорирах с различни хартиени, текстилни и пластмасови материали. Разбира се, всеки може да прояви въображение и да направи свой дизайн на бутилката, чакаща екстрадация от дома ви. Новото приложение определено ще вдъхне повторен живот на стъкления (или пластмасов) артикул и ще внесе в ежедневието ви доза арт. А и фактът, че ще го употребите за втори път, без да го изхвърляте, ще ви направи модерно зелени.

В галерията вижте още за какво могат да се ползват шишетата, без да се трупа боклук. А ако сте мяркали или дори сте правили нещо интересно от издължените съдове, непременно ни се похвалете тук.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април