Използвайте паднали листа в домашния интериор

Златна есен е!
Използвайте паднали листа в домашния интериор

Най-красивите символи на есента са падналите листа в различни цветове. Именно те носят настроението и чара на този сезон.

Дори времето не е в състояние да ни създаде меланхолия, защото падналите листа са като хиляди слънца на земята и дори спокойно можем да ги оприличим с пъстри птици накацали по дърветата.

Природата определено е най-талантливият художник, който съумява да създаде багри, които спокойно могат да станат част от интериора и на дома ви.

Колегите от Decoist ви предлагат 4 семпли решения, с които ще внесете златната есен у дома.

1583025 Liz @ SavvySeasons.com

1. Съберете паднали малки клони с листа, жълъди и разноцветни листа , които ви харесват. Подредете ги във ваза, така че аранжировката да ви допадне като краен резултат. Не се отказвайте дори и да не се получат нещата от първия път – опитайте отново докато не достигнете до желаните резултати. В случай, че изберете да декорирате свещници е задължително да бъдете сигурни, че сухите листа няма да се подпалят.

1583026 Liz @ SavvySeasons.com

2. Декорацията на свещи не е толкова трудна, ако съумеете по правилен начин да подходите към реализацията на подобен проект. Използвайте това, с което разполагате в дома си. Не е нужно да похарчите огромна сума пари, за да постигнете желаните резултати. Използвайте личните си предпочитания като използвате чаши, които отдавна не са ви в пълен сервиз.

1583027 Liz @ SavvySeasons.com

3. Използвайте листата за аранжиране на фруктиерата, в която държите сезонните плодове и ядки. По този начин ще внесете повече красота и свежест в дома си. Не пропускайте да заложите на листа, които са с по-наситени цветове.

1583028 Liz @ SavvySeasons.com

4. С паднали есенни листа можете да направите венци, с които да украсите входната врата. За да могат листата ви да издържат по дълго време, спокойно можете да ги намажете с глицерин преди да ги сплетете във венец. По този начин можете да съхраните и плодовете, които ще бъдат част от есенния венец.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април