Забавни трикове с кората за яйца

Да я използваме практично и с въображение
Забавни трикове с кората за яйца

Най-важното

А тук вижте едни уникални мебели от картон, които наподобяват кутии за яйца =) 

О, да! Толкова обичаме "неродените деца" на кокошката, че бихме изяли дори опаковката, в която ги съхраняваме... Но няма, спокойно. Вместо това, ще ви покажем няколко хипер готини употреби на кората за яйца, освен вече познатата ви.

Ето тези:

Оригинално шкафче за офис принадлежностите

Кламерчета, гумички, визитни картички, кафе-късметчета... Бързо ги подредете по картонените гнезда, за да ги намирате по-лесно, на мига ;) Практично и интересно, хартиеното ви шкафче ще краси бюрото ви и ще ви напомня колко важни са креативността и въображението...

Хранилка за птичета

inm.comЕ, няма да е най-красивата на света, но пък какво значение има това за крилатите?

От двете страни на кората направете дупчици, промушете две панделки (или друг здрав конец) през тях и завържете така получената хранилка за клона на някое дърво.

Разбира се, не забравяйте да я напълните преди това с вкусни семена. Врабчетата и лястовичките ще са ви благодарни, не се съмнявайте!

Като палитра

Децата обичат да рисуват, няма майтап. В този ред на мисли, подкрепете арт изявите им и им направете картонена палитра. Напълнете всяко гнездо с темперни боички за рисуване. Оставете няколко празни места за комбиниране на цветовете. А така! Сега малчуганите ще се чувстват като едни истински художници.

Е, пробвайте тези три предложения. Ще се радваме да ви харесат, а ако имате ваши - давайте насам!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май