Декорация, организация и стил с табла за сервиране

За повече красота и уют в дома
Декорация, организация и стил с табла за сервиране

Съществуват различни видове табли за сервиране – от дърво, пластмаса, стари, модерни, с украса, цветни, метални или ретро.

Каквито и да са те, могат да бъдат изключително полезни в интериора, а не само за сервиране на кафе и закуска в леглото.

Използвате ли ги правилно, те ще донесат свежест, красота и уют в дома ви. Предлагам ви няколко практични приложения на таблите, които може дори да сте скрили в дъното на някой кухненски шкаф и да не се сещате да ги извадите на показ.

В банята

1571748Thinkstock/Guliver

За организация на кърпи, масла и парфюми. Табла поставена в банята може да внесе много стил, красота и уют – точно все едно сте посетили салон за спа процедури. Но също така можете да разположите върху тях овлажнители, сапун, четка за зъби, паста за зъби, ваза с цветя или буркан с топки памук. Използвайте въображението си!

За бижута
Най-удобният начин да имате видимост към всичките си бижута е да ги разположите на една табла в малки кокетни кутийки. Изборът ви ще е лесен и бърз. Именно на тази табла можете да сложите любима снимка или дори декоративната си козметика, която всекидневно ползвате преди да излезете от дома си. С подобна табла за сервиране - можете да я разположите на високо място в спалнята, където на стената да монтирате ретро огледало и да получите импровизирана тоалетка. Преимуществото на тази табла за красота е, че лесно може да се сменяте местонахождението ѝ.

За съхранение на малки предмети в шкафовете
Удачен вариант да разположите върху подобна табла – отверки, тиксо, карфици, ножици. Но също така можете да поставите върху тях бельо, сутиени и да ги сложите в гардероба.

За следобедна почивка

1571605Thinkstock/Guliver

Подредете върху таблата за сервиране кана с чай, кафе, чаша с фреш, ваза с цвете и любимата си книга. Сега имате възможност да смените, ако трябва и хиляда пъти местоположението в дома си, без да ви се налага да се връщате по няколко пъти, за да преместите нещата. Удобна за поставяне на диван, на под, на легло, на пейка.

За поставка
Таблата е отличен начин да разположите върху нея гарафа с алкохол, бутилка с вино, чаши за сервиране, които винаги да са ви на една ръка разстояние от масата, в случай, че посрещате често гости в дома си.

За плодове
Какъв по-приятен, красив, здравословен и радващ окото начин има от това - да разположите предварително измитите плодове върху табла за сервиране. По този начин всеки член от семейството ви ще бъде подсещан, че плодовете са удачна междинна закуска.

За специални моменти

1571607Thinkstock/Guliver
Няма нищо по-романтично от предложение за брак направено със стил, вкус и елегантност. Определено подобно обяснение в любов ще трогне всеки! Не се лишавайте от малките изненади, които можете да поднесете на любимата си половинка.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април