Втори шанс за старите тенис топки

Осигурете им нов живот, макар и извън корта
Втори шанс за старите тенис топки

Обожавате тенис на корт и го играете редовно? Браво на вас! Е, щом сте такива маниаци, вероятно бързо унищожавате спортните си атрибути или най-малкото – докарвате ги до състояние, до което после да не могат да се ползват за следваща игра.

Но! Моля ви, не изхвърляйте похабените тенис топки. Вместо това, "яхнете" въображението си и им намерете друго приложение.

Даже няколко: 

- Първото, което задължително трябва да си направите с тях, е... самомасаж на ходилата. Приятна и облекчаваща, процедурата ще подобри кръвообращението в стъпалата ви и ще ги накара да се почувстват прекрасно.

- Ако пък сте пестеливи и винаги събирате пари за "черни дни", не се колебайте да превърнете някоя от топките в касичка. Направете разрез в средата ѝ и набучете монети вътре. Атрактивно, а?

960336Real Simple

- Не забравяйте, че домашният ви любимец също обича игрите. Организирайте му бързо една такава с...

960323

Бонус-съвет: от лентата за китката измайсторете кожухче за чашата с кафе. Едно, че на нея няма да ѝ е студено (особено сутрин), друго, че няма да се горите, докато я държите, а е още достатъчно топла.

960322Real Simple

Толкова зелени идеи за днес. Знаем, че вие също имате свои, така че не си ги спестявайте, ами побързайте да ги споделите с нас тук или във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април