Втори шанс за скъсания чорапогащник

Ще ви послужи като...
Втори шанс за скъсания чорапогащник

Не, нищо не изхвърляме :) Винаги намираме нови приложения на старите вещи.

Оказа се, че и девойките от Jenite.bg постъпват по същия начин.

Сладурките, например, много добре знаят как да използват скъсания си чорапогащник. 

Ето как: 

От него си правят ароматизатор за гардероб. Изрязват крачола на чорапогащника и го разделят на три що-годе равни части. Пълнят всяка от тях с лавандулов цвят и завързват краищата така, че да се получи малко чувалче. Същото слагат в шкафа си за бельо или сред дрехите в гардероба. Ухае прекрасно, но не и за молците, гарантират момичетата. 

На същия принцип мацките си изработват и торбичка с билки, която добавят в горещата вана за чудни спа изживявания. 

Или пък си спретват ексфолираща гъба за тяло. Отрязват онази част от чорапогащника, която някога е стояла на стъпалото. Закачат я в банята и слагат вътре малките остатъци от сапун, които, така или иначе, няма да бъдат употребени. Когато мрежичката се напълни, девойките завързват краищата ѝ и я използват, за да ексфолират нежно кожата. 

При пране, момичетата изрязват крачола на чорапогащника, слагат вътре деликатна дреха и я завързват така, че тя да се окаже защитена в торбичка. След това я пускат в пералнята без притеснения.

При простиране пък, промушват по един крачол от стария чорапогащник през всеки ръкав и защипват чорапогащника, вместо самите ръкави. Така се справят с неприятните  следи от щипки. 

801394
Но това не е всичко. Вижте какви са другите неподозирани употреби на скъсания чорапогашник в забавния материал на jenite. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май