Внесете цвят в дома си - II част

За повече хармония и уют!
Внесете цвят в дома си - II част

Преобразете дома си, като внесете повече цвят и настроение! 
Не е трудно да изберете подходяща нова боя, с която да освежите стените, а и ако трябва да бъдем честни какво по-подходящо време за трансформация на дома ви от летният сезон?!


В случай, че по стените си имате тапети и не искате да ги сменяте, то промяна можете да внесете с претапициране на дивана, за който да купите ново покривало или да смените калъфките на възглавниците. Пердетата са също от огромно значение, така че инвестирайте малка сума пари за цялостна смяна на пердетата, които можете да декорирате допълнително с подръчни материали.

Важното в случая е да използвате фантазията си и да сте готови за цялостно обновление. 

В случай, че сте решили да освежите стените си с нова боя, то определено нанасянето на две ръце ще са достатъчни, за да постигнете желания ефект. Преди това покрийте с пластично фолио мебелите, които обезателно трябва да дръпнете от стените. Ако започнете офанзивата сутрин рано, то със сигурност до следобедните часове ще се приключили с пребоядисването на една средно голяма стая. Тук можете да откриете първите ни три предложения за промяна на дома ви!

Ето ви няколко идеи, как могат да изглеждат стаите ви:

Сладко зелено

1536159Pinterest

Комбинирайте цветовете на лимон и лайм и ще получите един изключително сладък зелен цвят, който ще внесе много свежест в дома ви. Не се страхувайте да експериментирате и останалите цветове в мебелировката. Колкото повече цвят, толкова повече свежест ще постигнете в дома си. Планирайте цветовете на завесите, възглавниците и дори дамаската на дивана. Не се лишавайте от едно свежо малко килимче, което да поставите под холната маса. В този вид можете спокойно да закачите по стените семейни снимки.

Цветна фантазия

1536161Pinterest!

Не е необходимо да следвате някакви правила при смяната на цветовете в дома си. Важното в случая е направената от вас комбинация да ви носи наслада, свежест и радост. Ако имате око за цвят и обичате да експериментирате – комбинирайте цитрусови цветове с дървесно кафяво, светло зелено, морско синьо, розово и жълто.
Тази цветна фантазия е изключително подходяща за детска стая или за стая предназначена за игри. По този начин ще гарантирате настроението на своите малчугани.

Черно и бяло, бяло и черно

1536160Pinterest!

С черно и бяло можете да постигнете изключително много стил в дома си. Ако изберете белите каменни стени и дървени подове, боядисаните в черно ретро мебели ще се получи много модерна визия. В същото време можете да направите успешна комбинация между бели и черни пердета. Сивото много успешно също може да бъде имплантирано към общата визия на избраната от вас стая. В случай, че пожелаете да не се придържате толкова строго към този модерен стил внесете топлина с червени възглавници и мебели в кремав или светло кафяв цвят. Ефектът ще е повече от поразителен.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април