Hu2: супер еко стикери

Напомнят ви да гасите лампите
Hu2: супер еко стикери

Пак го направихме! Оставихме осветлението в коридора включено, както почти всяка друга сутрин. Е, поне не сме единствени.

Подобен навик имал и французинът Антоан Теские Тедеши. Обаче докато бил още малък, майка му всеки път му напомняла да гаси лампите и той започнал неусетно да го прави.

Така щом пораснал, Антоан решил да изземе функцията на майка си и да покаже на другите колко важни са някои на пръв поглед съвсем обикновени неща.

Преместил се първо в Маями, САЩ, и после трайно се установил в Лондон. В британската столица Тедеши създал своята лаборатория Hu2 The Wall Sticker, където започнал да произвежда забавни стикери с различни еко послания. Основната им идея е да напомнят, че лампите трябва да се гасят, за да се пести енергия.

В началото Антоан започнал да продава високо технологичното си и функционално изобретение на пазарна сергия в Лондон, само през уикенда.

Основният му фокус бил насочен в проектирането на иновативен дизайн, който да поднася важната информация по атрактивен и красив начин.

Частицата "Hu" в името на компанията идва от human (човек – от английски език) и е деликатен намек за човешкия фактор в опазването на земята.

Вдъхновен и с безумно желание, Антоан създава серия от стикери, разказващи различни еко истории.

"Всички сме засегнати от енергийните проблеми, пред които е изправено човечеството", напомня младият дизайнер. "За това нека спасим планетата и парите си, разбира се".

Еко стикерите Hu2 могат да се поставят върху всяка гладка повърхност, включително на стени, прозорци и мебели. Лесно се отлепят и не остават следи. За изработката им не са използвани PVC материали и са разумно принтирани с растително мастило.

Ние вече си имаме фаворит: стикерът с човечето, надничащо от тоалетната чиния, е направо потресаващ. Ще побързаме да се свържем с Антоан, за да го попитаме как да получим такъв еко разбойник :))

Е, а вие? Някой напомня ли ви да изключвате осветлението в коридора и колко често забравяте да го правите?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май