Любовта е вечна

В този красив фотографски проект
Любовта е вечна

Ден преди сватбата си, Бен и Али Нанъри си купуват дом в Синсинати, Охайо. За да ознаменуват щастливите събития в живота си, бъдещите съпрузи си правят артистична фотосесия в празната къща.

За жалост, щастието им съвсем не трае дълго. Ражда им се красива дъщеричка – Оливия, но през ноември 2011-та Али умира от рак на белите дробове след кратка, но мъчителна борба с болестта.

Две години по-късно, жилището в Синсинати е отново празно и тихо, тъй като Бен и Оливия решават да се преместят. Но преди да напуснат миналото си, баща и дъщеря също решават да се снимат. Фотосите копират споменатата по-горе сватбена фотография и са дело на снахата на Бен и на съпруга ѝ – и двамата професионални фотографи.

Мистър Нанъри смята, че снимките, със своята дълбока символика, ще напомнят на него и на момиченцето му за къщата и за всичко, свързано с нея.

"Винаги съм смятал, че има начин загубата да се превърне в нещо позитивно и полезно за други същества и мисля, че точно това се случва в момента", обяснява Бен. "Не искам хората, гледайки тези кадри, да чувстват тъга и мъка. Искам да им покажа любовта, която изпитвам към Али и Оливия – любов, която е винаги в сърцето ми и ще трае вечно."

Американецът и хубавото му детенце са наистина прелестни и си личи, че връзката между тях е силна и топла. Надникнете в галерията, за да им се порадвате, не за да страдате : )

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май